Årsmöte och föreläsningar den 7 februari

Torsdagen den 7 februari har Idrottsmedicin Syd årsmöte. Mötet hålls på Swedbank Stadion i Malmö, ingång F41 på första våningen. Tiden för mötet är 16.00-17.30. Alla är välkomna på föreläsningarna, oavsett förkunskaper och utbildning. Årsmötet som kommer hållas direkt efter föreläsningarna som beräknas vara klara omkring 17.30.

Akuta knäskador

Mötet börjar med två kortare föreläsningar. I den första föreläsningen kommer Anders Isacsson, ortoped och doktorand, att tala om skadepanoramat kring akuta knäskador. Anders arbetar som ortoped i Helsingborg och är sedan många år tillbaka lagläkare för H43. Han är valberedningens förslag till ny ledamot i IM Syds styrelse

Barn och styrketräning

I den andra föreläsningen kommer Jacob Gudiol, leg sjukgymnast, att berätta om forskningen kring Barn och styrketräning och ta upp de eventuella fördelarna och nackdelarna som är kända. Jacob är sjukgymnast och arbetar bl.a. med HIFs ungdomslag. Han driver bloggarna traningslara.se som 2012 tilldelades Guldhjärtat för årets blogg samt Tranastyrka.se. Jacob är även medlem i IM Syds styrelse med särskilt ansvar för hemsida och marknadsföring.

Föranmälan krävs

Föreläsningarna är som sagt öppna för alla. De är också gratis för alla men vi kräver dock att du föranmäler din närvaro så vi vet hur många som kommer närvara. Anmälan görs via Skåneidrottens hemsida. Välkomna önskar Styrelsen i ImSyd i samarbete med Skåneidrotten!

Lämna ett svar